Soms voel ik me waardeloos, vooral als ik aan het prutsen ben. Dan word ik boos op mijzelf en ontevreden. Ik weet dat ik Gods kind ben, ik weet dat God bij mij is, of ik dat voel of niet. Maar wat voor verschil maakt dat in mijn leven? Ik word meegesleurd in de drukke agenda, gezin, relaties, opdrachten, gesprekken. Ik wil vanuit Gods rust handelen, niet vanuit mijn eigen kracht.

YAS training laat je zien wie je bent, door Jezus Christus. Maar ook wie jij wordt: hoe God werkt in je leven. Het is net een huisje bouwen: je moet de fundering goed leggen, en dan beginnen met bouwen. De architect van je leven is God zelf. Hij heeft een toffe design voor jou. De Bijbel gebruikt het word pottenbakker om dit proces te beschrijven. In dat beeld, klei zijn is niet prettig! Het is wel nodig om een masterpiece ervan te maken. Dat proces heet veranderen naar Christus’ beeld. God is bezig met jou om een uniek masterpiece van te maken, in samenwerking met jou!